19. apr, 2013

Neppers!

Het lijkt wel alsof alles nep is tegenwoordig, nep omdat alles wordt gemaakt door of een of ander groot bedrijf of door een media magnaat.

Kijk nu waar onze artiesten vandaan komen? Het lijkt wel of een goede zanger alleen nog maar aan de bak komt, als hij bij Idols of bij een kloon van dit programma heeft gezeten.

De media magnaten bepalen wat wij mooi moeten vinden, en geven ons het gevoel dat je zelf mee mag beslissen. Neem nou van de tv programma’s waarbij je als publiek mag stemmen, je belt een duur betaal nummer en daar verteld een of andere druiloor dat je de 11e beller bent, jammer want als 10e beller zou je € 10.000,00 gewonnen hebben.

Win je dat ooit? Nee natuurlijk niet daar zorgen ze wel voor, je bent alle bellers maar nooit de winnende. Ondertussen ben je wel het nodige geld armer.

Of als je mag stemmen met je mobiele telefoon, half debiel Nederland sms’t zich suf

a € 1,60 per bericht. En stem je ook echt? Dat geloof je toch zelf niet?

 

De media magnaat maakt het allemaal zelf uit, hij weet wat goed voor ons is, en wat wij mooi moeten vinden.

Zijn kweekvijver van Neppers, zijn entertainment kloonen, bepalen het gezicht in theatraal Nederland.

De media magnaat bepaalt dat een toneelspeler naar de toneelschool moet, natuur talenten niet toegestaan, staat er bij hem op de deur.

Natuur talenten zijn veel te eigenzinnig, veel te moeilijk.

Talenten maken we zelf wel, wij bepalen wij zijn wet in medialand.

En zo moet een cabaratier naar de kleinkunst academie en een zanger naar zangles georganiseerd door? Juist ja de medi……………. Krijg het bijna niet meer door mijn strot heen.

 

Laten we niet meer kijken naar al die neppers, echte artiesten willen we zien natuurtalenten, weg met al die stomme muziek programma’s, allemaal nep!

We zijn het beu, de weg naar roem moet weer open worden gemaakt.

Weg met die grensbewaking, roem is voor een ieder die talent heeft, of genoeg moeite neemt om ons te vermaken.

Natuurlijk mogen al die jongelui die zich nu opgeven voor die flutprogramma’s ook het pad der roem betreden, maar begin gewoon en profileer jezelf, als je echt goed bent kom je er wel. Zo niet wees dan blij dat je niet meer zo voor schut staat!

Neppers zijn er al genoeg, weg ermee zou ik zeggen.

 

Echt talent verloochent zich niet!

 

Eppo

 

18. apr, 2013

Broodje Aap?

Het lijkt er nu toch op dat een broodje aap toch echt bestaat, bij een Congolese man uit Dordrecht werd deze week een onthoofde aap aangetroffen in de koelkast.

De man had de politie over de vloer, die eigenlijk kwam voor zijn buurman, en hij liet vol trots de aap in de koelkast zien. Zo van kijk eens wat ik in mijn kastje heb?

De arme agenten schrokken bij het zien van het kadaver, en namen het dier in beslag.

Waarschijnlijk gaan zij het vlees nu zelf eten, want het schijnt erg lekker te zijn.

De man uit de Congo begreep niets van de commotie, want in de Congo is dit heel normaal. En waarom ook niet, waarom wel varken koe of kip?

Is het misschien omdat een aap veel op de mens lijkt, en dat het eten ervan lijkt op kannibalisme?

Misschien wel, hoewel aan de andere kant zitten wij er niet mee, om apen aan de meest wrede dierproeven te onderwerpen.

We smeren allerlei zalfjes en smeersels in hun ogen en besmetten ze met allerlei akelige ziektes. Nou dan was de aap in de koelkast toch stukken beter af.

 

Het is allemaal zo betrekkelijk, als wij een dier kunnen aaien willen we het niet meer eten. Dat is zo krom als een banaan, om maar even in dezelfde sfeer te blijven.

Misschien wordt het wel eens tijd dat wij wat eetgewoonten over gaan nemen, van onze Congolese mede mens. Tenslotte hebben we ook de broodjes Kebab omarmt toen deze in ons leven kwamen.

Binnenkort in de Congolese snackbar te verkrijgen, ik lees het aanplak biljet al!

Broodje aap met of zonder sate saus, lekker patatje met warm olifanten vlees,

giraffen steak, of een gebraden hyena borst. Het zal onze nationale keuken verrijken.

Heerlijke bush meat gewoon bij de snackbar op de hoek, gefokt door echte hollandse olifanten of apen en gazellen houders, hoe mooi zal het zijn om weilanden vol met gazelles te zien, of kafferbuffels die een bad nemen in de plaatselijke dorpsgracht.

Mooi toch, eerlijk vlees van eerlijke bedrijven, natuurlijk geen bio industrie,

dat is in de Congo ook niet zo.

En dan….. hoe krijgen we een olifant in zo’n klein hokje, nee dat is geen optie!

 

Ik kan bijna niet wachten tot de eerste Congo snackbar geopend wordt, Mc Donalds kan wel inpakken met zijn paarde/koeie/honden vlees burgers.

Ons eten zal nooit meer hetzelfde zijn, hoe zal het smaken?

Aap schijnt een nogal sterke smaak te hebben, ben wel benieuwd maar weet niet of ik het lust. Aan de andere kant, je moet het gewoon proberen, ik kijk uit naar de krokodille kroketten, en de pikanto van wrattenzwijn, of de leeuwenburger.

Ja de immigranten uit Afrika hebben ons saaie Europese leventje behoorlijk verrijkt.

Zou niet meer weten wat we zonder ze moeten, ondanks dat het niet zo lijkt,

betekenen ze toch veel voor onze maatschappij.

Waar zouden we zijn zonder de Afrikanen op het plein?

 

Een ding is zeker, de mooie Afrikaanse natuur zou dan niet in de uitverkoop zijn!

 

Eppo

 

17. apr, 2013

Volk van Jankers!

Goed nieuws voor natuurliefhebbers er is een Wolf gesignaleerd 15 km over de Duitse grens bij het plaatsje Meppen, op de hoogte van Emmen (Drente).

Is het niet fantastisch, de Wolf weer terug in onze bossen, het werd tijd dat wij weer naast de grote grazers een grote carnivoor in onze natuur terug krijgen.

Wolven zijn prachtige dieren om naar te kijken en een echte aanwinst voor onze fauna.

Helaas waren er direct al weer tegenstanders op de kust.

Dit waren natuurlijk lieden uit de Agrarische hoek, die klaagden dat Wolven Schapen en Koeien kunnen eten.

Waar maken zij zich druk om? Hun dieren zitten de meeste tijd van het jaar binnen in veel te kleine hokjes, ik heb een Wolf nog nooit een staldeur zien openen en een

Kalf eruit zien halen.

Mensen zijn graag bang voor het onbekende, als de Wolf terug is mag je van geluk spreken als je er een te zien krijgt. Laat staan dat die beesten achter je aan komen!

 

Als er iets nieuws komt, kiezen mensen er altijd graag voor om hun eigen pad te kiezen, en alles moet daar dan voor wijken.

Zo vergaat het ook de terugkeer van de Vos in West-Friesland, vorig jaar is er een heel nest met jonge Vosjes in koele bloede vermoord door z.g.n. weidevogel liefhebbers.

Deze pseudo natuurliefhebbers zijn graag bezig met het promoten en beschermen van de weidevogels, zij zien graag een weiland met een paar honderd Kieviten, Scholeksters en Grutto’s. Niet natuurlijk maar zij zien dit graag zo, en alles wat af en toe graag een vogeltje eet moet wijken.

Dit is absurd en slachtpartijen zoals vorig jaar in Twisk moeten echt over zijn, anders laat ik persoonlijk in hun weilanden rovers als Bunzingen, Vossen en Marters los om al die vermalijde weidevogels op te vreten.

Niet uitvoerbaar natuurlijk maaar het lucht wel even op.

 

De natuur weet zelf wel wat goed voor haar is, evenwicht heet dit met een mooi woord.

Natuurlijk evenwicht, in een weiland horen niet zo veel vogels, een paar is prachtig maar een Vos houd de populatie in toom.

Zo zal het ook de Wolf vergaan als hij weer terug keert vrees ik, natuurlijk als je in een gebied waar Wolven lopen je schapen ook los laat lopen, bestaat de kans dat ze wel eens een Lamsboutje nuttigen. So What dan doen wij toch ook wel eens!

Laat de Wolf doen waar hij goed in is, de ontbrekende schakel zijn tussen de grote grazers enerzijds, en het landschap anderzijds.

Last heb je niet van die dieren, hooguit wat gehuil bij volle maan maar dat doet de gemiddelde krolse huiskat ook wel eens.

 

Als we toch een nieuw koningslied maken, dan stel ik de volgende regels voor.

 

Volk van klagers volk van jankers zijn wij Oranje gezind,

Laat ons leren de natuur te laten,

Dat is hetgeen dat ons verbind.

 

Eppo

 

16. apr, 2013

Dwingend Voorspel!

Het schijnt tegenwoordig zo te zijn, dat hoerenloperij strafbaar is als de vrouw in kwestie wordt gedwongen om haar vak uit te oefenen.

Als klant heb je de plicht om dit vooraf te controleren.

Ja hoor, het is weer zover, een of andere idioot heeft een wetsvoorstel bedacht, dat een man die naar de hoeren gaat, zelf moet beoordelen of hij gewongen sex heeft of niet.

Alsof de dame in kwestie dit dan aan jou gaat vertellen, nee natuurlijk niet!

Gedwongen prostitutie is natuurlijk een verwerpelijk iets, waar je als notoire hoerenloper ver van dient te blijven.

Maar controle vooraf is een lachwekkende maatregel, stel je voor je bent net lekker bezig en je denkt shit, ik vergeet te vragen of het gedwongen seks is!

Maar goed je stelt de vraag en de vrouw zegt ja, nou dan ben je echt de pineut.

Je bent strafbaar, en als op dat moment een controleur ziet waar je mee bezig bent, nou dan hang je echt!

 

Ja het idee is geweldig en zal uitkomst bieden aan al die vrouwen die worden uitgebuit.

Hoeren lopers zijn er altijd geweest, en zullen er ook altijd zijn, evenals vrouwen of mannen die hun diensten aanbieden.

Zo lang dit vrijblijvend gebeurt, is dit helemaal niet erg en voorzien ze in een behoefte.

Maar gedwongen sex is van een andere categorie, dit is vreselijk en moet worden bestraft, daar is ieder normaal mens wel van overtuigd.

Maar de controle bij de eindgebruiker neerleggen is belachelijk.

Binnenkort verschijnen er speciale formulieren, de z.g.n. verklaring van ongedwongen gedrag. Door die te laten ondertekenen door de dame, die men van plan is te gebruiken

vrijwaart men zich van strafvervolging.

De controle zal worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Stadstoezicht houders.

 

Te pas en te onpas zullen deze BOA´s naar binnen lopen tijdens het hebben van sex met een prostituee, en controleren of de papieren in orde zijn.

En owee als dit niet zo is, dan sta je in je blote zaakje met recht voor paal.

De Stadswacht zal je spiernaakt geboeid afvoeren, en onder gehoon van het winkelende publiek brengen ze je naar de politie.

Iedereen zal blikjes en andere dingen naar je gooien, en men is kwaad omdat je hebt meegewerkt aan de onderdrukking van een vrouw.

Het is een mooi plan om wat arbeidsgehandicapten aan het werk te krijgen als Stadswacht maar het helpt allemaal niets, dat zal duidelijk zijn.

Misschien is degene die dit plan heeft bedacht zelf wel een notoire hoerenloper.

Als hij dan maar weet dat de regels ook voor hem gelden, hij heeft tenslotte een voorbeeld functie!

 

Hoerenlopen mag……. alleen als ze echt maar dan ook echt vrij is!

 

Eppo

15. apr, 2013

De Uitverkorene!

Laatst moest ik onwillekeurig denken aan het leven van Jezus de Zoon van God.

Nee ik ben niet opeens heel gelovig geworden, maar ik zie veel gelijkenissen met zijn leven, en dit van van sommige hedendaagse persoonlijkheden.

Jezus was in mijn ogen gewoon een figuur, die ageerde tegen de onderdrukking in zijn tijd door de Romeinen.

Later is er een hele cult onstaan rond deze figuur, en we weten allemaal hoe dit verder is gegaan.

Jezus waarschuwde zijn volk ook tegen allerlei onheil, en dat werd hem vaak niet in

dank afgenomen.

Tegenwoordig zijn er politieke figuren die eigenlijk een soort gelijk leven leiden.

Een hele bekende wijst ons steeds op een naderend onheil, in de vorm van een specifiek geloof, dat van plan is om de hele wereld te overheersen.

Deze persoon wordt steevast weggehoond, door mensen die niet bij zijn aanhang horen, en ook al is de boodschap duidelijk, de meeste mensen leggen het naast zich neer.

 

Zo gaat dit meestal aan de vooravond van een groot onheil, als de voorspelling wordt gedaan denken de meeste mensen het zal wel, en steken hun kop in het zand.

Ik zie het wel gebeuren, straks als de bekende politicus wordt opgepakt door de nieuwe orde, en conform hun boek der religie wordt gestraft, zal deze persoon ook verheerlijkt gaan worden. Dit komt doordat wij Nederlanders tegen die tijd gebukt gaan onder een enorm zwaar regime, van bidmatjes en hoofdbedekkers.

Ik denk dat we ook naar buiten gaan brengen dat deze politicus een kind is van onze God. Al is het alleen maar om aan te tonen dat onze God het beste is.

En natuurlijk staat hij ook op uit de dood, dat is pas echt stoer.

Ik probeer hiermee maar te zeggen dat mensen in staat zijn om iets te verzinnen,

en vervolgens heel groot te maken.

 

Laten we hopen dat we niet aan de vooravond staan van een dergelijke ramp, laten we hopen dat de huidige politiek zijn verantwoording neemt.

Maar ik houd mijn hart vast, de huidige generatie machthebbers zijn net aan in staat om zichzelf overeind te houden. Laat staan dat ze iets voor ons kunnen betekenen.

Gelukkig blijf ik positief, altijd blijven lachen zei een bekende clown ooit!

Maar het wordt wel weer eens tijd voor een nieuwe Messias, een nieuwe Verlosser!

De oude hebben we alweer zo lang.

Fris bloed geeft weer nieuwe ideeën en ga zo maar door.

 

Uiteindelijk zal iedereen zien onze God is the best, *&##@ de rest!

 

Eppo