27. mei, 2015

Growing Pains!

Het is me toch weer wat, hebben we eindelijk een wet die er toe doet, wat betreft drugsbestrijding, zou het niet super Nederlands zijn, als het toch niet helemaal goed is!
Neem nou de nieuwe growshop wet, de essentie van deze wet is om handel in attributen om Wiet te kunnen kweken, aan banden te leggen.
Maar de overheid slaat de plank weer eens volledig mis!
In de uitvoering van deze nieuwe wet heb je mogelijkheden, om mensen die spullen aanschaffen, waarvan je het vermoeden hebt dat ze Wiet gaan kweken aan te geven.
Hoe debiel kun je als minister zijn?

Als je UV lampen koopt en irrigatie systemen, ga je natuurlijk niet tegen je winkelier zeggen wat je echt van plan bent!
Als er naar wordt gevraagd zeg je gewoon dat je hobby Champignon teler bent, en dan is alles oke. Je mag alles kopen wat je nodig hebt om Wiet te telen, en niemand kan je iets maken!
Je gaat immers Champignons telen, en je hebt met je hand op je hart belooft dat er geen andere zaken spelen.
Ja duhhh…. wie gelooft dit nou? Natuurlijk ga je Wiet kweken, dit brengt lekker wat geld op, en dat kun je goed gebruiken ja toch?
Zo simpel is dit, daar hoef je geen Drs. voor te zijn!

1 en 1 is 2 tenslotte, alleen niet voor de overheid.
Zij geloven nog steeds in sprookjes, als de crimineel het zegt, zal het toch wel waar zijn?
Wat een goedgelovigheid, ik denk er het mijne van.
Waarom is deze wet weer half half? Wie heeft daar belang bij?
Misschien onze overheid? Door al hun gedoogbeleid hebben zij zichzelf tot de grootste dealer van ons allemaal gemaakt!
Net nu komt het niet uit dat de handel kapot wordt gemaakt!  Het verdiend lekker, nu de belastingcentjes afnemen?
Mmm kan er de vinger niet achter krijgen, maar ik denk er het mijne van.

Overheid oh overheid, uw dealerschap wordt tentoongespreid!

Eppo

 

26. mei, 2015

Broek Douche?

Tjonge jonge het moet toch niet gekker worden? Tegenwoordig wordt er gedoucht op de sportclubs met een onderbroek aan. Kan dit nog gekker?

Jazeker wel, er zijn nu speciale douchebroekjes in de handel.

Nu zakt mijn broek af, hoezo douchebroek? Hoezo onderbroek.

Wat is er mis met de ouderwetse blote reet?

Op een sport club hoor je te douchen in je blootje, daar is niks mis mee.

Het is zelfs een belangrijk ritueel om de teamgeest in de club te houden.

Bloot is iedereen gelijk, wat is daar mis mee?

Maar nee hoor, wat begon met af en toe een onderbroek doucher, is uitgegroeid tot een ware hype.

 

Na het sporten douchen in je blote reet, is not done tegenwoordig, je moet minimaal een onderbroek aan hebben, want stel je voor?

Onder aanvoering van Allochtoon Nederland is dit geïntroduceerd, makkelijk hoor om te zeggen, dat het van je geloof niet mag? Wat een onzin, je zit bij een Hollandse club, dus hup in je blote reet douchen, zo doen wij dat hier! En als je dit niet wilt? Doe het dan niet, maar kom niet in je onderbroek aan. Blijf weg! Hollandse jongens zijn niet bang om de koude wind langs hun zak te voelen. We zijn toch geen mietjes! Kom op zeg! Als we dit nu niet de kop indrukken, dan zal de volgende stap zijn, dat je een Wet Suite aan moet, om jezelf te kunnen wassen!

 

Hoe gek moet het worden? Ik zie het al voor mij, na de wedstrijd eerst je douche pak aan, inclusief handschoenen, flippers aan je voeten en een badmuts op! Daarom zeg ik Stop de Douche terreur, halt aan alle geloven die niet willen dat wij schoon worden!

En als er al eens iemand, toch met een onderbroek onder het gemalen water stapt? Dan grijpen we hem met zijn allen, en trekken we de broek van zijn reet! Dat zal hem leren!

Om schoon te worden, douche je naakt, en niet half gekleed, een andere optie is er niet! Lachen ze je uit om je kleine piemel? Ach daar wordt je hard van!

 

Een ding weet ik zeker, met een douchebroek wordt je nagekeken!

 

Eppo

 

25. mei, 2015

Illegaal?

Illegaal je kunt de krant niet openslaan, of het internet opstarten, of je leest het wel ergens. Meestal gaat het over zielige mensen die niet in ons land mogen blijven, maar dit keer niet.

Ik las, dat er bij Amsterdamse bedrijven vaak een illegale poes aanwezig is. Hiermee bedoel ik dan wel de poes als diersoort, en niet als onderdeel van een vrouwspersoon. Dit even voor de duidelijkheid.

In Amsterdam kun je dus ook als kat of poes illegaal ergens verblijven? Wel raar want ik heb toch altijd begrepen dat een huisdier geen verblijfsvergunning nodig heeft?

Het gaat om poezen die worden gehouden om ratten en muizen te bestrijden.

 

En dat mag niet van de warenwet, het gaat hierbij om bedrijven die iets met voedsel doen, zoals horeca of een bakkerij.

Ik vind dit een beetje raar, als er iets goed is in muizenvangen, is dat toch een kat? Van oudsher staan deze diersoorten elkaar naar het leven!

Als een muis of rat een kat alleen maar kan ruiken, is dat al het sein om snel weg te gaan.

Puur natuur en geheel milieuvriendelijk!

Komt geen vergif aan te pas, hoe mooi is dat? Diervriendelijk en schoon.

Maar nee hoor de Keuringsdienst van Waren gooit roet in het eten, en zegt dat het onhygiënisch is om een kat in je bedrijf te hebben.

 

Tuurlijk je moet zo’n dier niet op het aanrecht laten, maar wat is het alternatief? Van die grote bruine ratten die in de soep piesen? Of muizen zich tussen de broden onlasten?

De kat gaat netjes op een bak, als je hem dit aanleert. En de muizen blijven weg door zijn aanwezigheid?

Hoe mooi wil je het hebben, weg met het ongedierte!

Maar nee hoor het mag gewoon niet, en als het dan toch gebeurt is, de kat een illegaal! En wordt hij daarmee een ongewenste vreemdeling, die niet in het gebouw mag zijn.

En dat is best raar?

 

Illegalen als kat en muis? Dat is zeker niet pluis!

 

Eppo

 

20. mei, 2015

Pindakaas perikelen!

Vanaf nu mag het in geen enkele badkamer meer ontbreken.

Wie had dat gedacht van een voedingsmiddel, dat net zo vaak verguisd is als geprezen. Ik niet maar het is echt waar!

Pindakaas hoort voortaan in de badkamer thuis, Pindakaas blijkt n.l. nogal goed te zijn voor de huid, wat zeg ik het allerbeste voor uw huid!

Als je een huidje als een perzik wilt, of een echt baby velletje, is de beste manier om dit te krijgen, Pindakaas op de huid smeren.

Het lijkt wel een beetje vreemd, en oke je ruikt naar een patatje Oorlog, maar je huid wordt echt verwend.

De olie in de Pindakaas zorgt hiervoor, als dit in je huid trekt, dan is het een ware weldaad, of je door de lieve heer zelf wordt gemasseerd.

 

Weg met al die schoonheids middeltjes van al die bekende merken, flikker weg die zooi. Kost allemaal een hoop geld, zonde niet meer doen.

Gewoon even naar de supermarkt, potje Pindakaas kopen, merk maakt niet uit. In elke Pindakaas zit de olie waar het om gaat!

Jammer Yves Rocher, Laurent en welke Franse malloot nog meer!

Hou jullie troep maar, Nederland gaat voor de Pindakaas!

Tenminste als we slim zijn, en dat zij wij natuurlijk!

Binnenkort zal de Pindakaas door de winkeliers niet meer aan te slepen zijn. Pindaboeren zullen nog meer Pinda’s moeten gaan verbouwen om aan de vraag te kunnen voldoen.

 

Op de vraag welke Pindakaas je moet gebruiken, kan ik heel kort zijn.

De gewone Pindakaas is uitermate geschikt als dag of nachtcreme, of als middel om je make up te verwijderen, en meer van dit soort dingen.

Pindakaas met stukjes noot is het middel voor een heerlijke scrub behandeling.

De kleine stukjes noot zorgen er voor dat de dode huidcellen worden verwijderd. En ook daar geld weer, de verzorgende werking van de olie tijdens het scrubben. Jammer voor de cosmetica bedrijven, maar aan de Hollanders gaan jullie geen cent meer verdienen!

En de lucht van de Pindakaas? Ach ik vind het wel lekker ruiken, en als iedereen zo ruikt weet je niet beter meer!

 

Een zacht en een mooi verzorgd vel? Met Pindakaas lukt dit wel!

 

Eppo

 

 

19. mei, 2015

Belasten Onlasten!

Het schijnt dat we het helemaal verkeerd doen, al jarenlang gaat het niet goed met onze manier van ontlasten.
Het zitten tijdens het uur u op een toilet, om een grote boodschap te doen, is helemaal fout! De houding die het lichaam aanneemt is funest voor een goede stoelgang. Als je zit dan gaat dit ten koste van je darmen, als geknakte tuinslangen zitten ze in je buikholte, en je probeert krampachtig je afvalstoffen kwijt te raken. En omdat je probeert de volle lading door een geknakte slang te persen, geeft dit extra druk op de onderdelen die bij je uitgang zitten. Aha… vandaar problemen met Aambeien, Uitgescheurde Kringspieren en meer van die ellende?

En we doen het al een tijdje verkeerd, als je kijkt naar de tijdspanne waarin we het verkeerd doen, dan heb je het over honderden wellicht duizenden jaren. De Romeinen deden het al verkeerd, ze hadden dan wel toiletten, waar je met 10 mensen tegelijk je darmen kon uitpersen, maar de houding was al verkeerd. Het is dus niet iets van de laatste jaren, maar een diep ingeworteld probleem.
De beste houding om jezelf te ontlasten, is in de hurkzit. Diep door je benen gezakt, strekken je darmen zich als vanzelf. En loopt de Faces als vanzelf je achterkant uit. Persen is bijna niet nodig, een klein Hmmpje is genoeg, en hopla er is weer een bruine beer geboren!

Wij lachen altijd wel om de landen die geen toiletten hebben, maar gewoon een gat in de grond. Maar ze hebben gelijk, een gat in de grond is het allerbeste voor ons!
Nu is natuurlijk wel zo, dat als je opeens ongetraint gehurkt gaat zitten bouten, het helemaal mis kan gaan.
Je kan tijdens de daad achterover vallen, in je eigen net geproduceerde warme hoop? Of wat iedereen wel eens heeft meegemaakt, dat je in je eigen stront stapt! Het is belangrijk dat we eerst gaan oefenen.
Ik zie wel een taak weggelegd voor de Nederlandse sportscholen, oefenen om de hurkzit weer in de benen te krijgen. Je kunt het ook zelf doen in het park, wedden dat er binnenkort meer mensen zijn die hun darmen komen strekken?

Met de hurkzit, no shit!

Eppo