7. mei, 2015

Om te kotsen!

In de stad Hoorn kreeg bevrijdingsdag een heel zwart randje.

Een dolgedraaide idioot kreeg het aan de stok met een verkeersregelaar, kort daarna kwam er nog een idioot naar buiten gestormt, en ramde de onfortuinlijke verkeersregelaar een gebroken kaak.

Toen werd zelfs ik stil………wie slaat er nou een verkeersregelaar?

Deze mensen hebben een opdracht, die zij uitvoeren maar niet zelf hebben bedacht? Maar ze krijgen nu wel de klappen?

Ik kan mij hier enorm over opwinden, over zoveel idioterie!

Maar het gebeurde, en de dader? Deze vind niet dat hij spijt hoeft te betuigen, nee de arme man had het verdiend.

Natuurlijk….. de imbecielen in kwestie zijn bekende Nederlanders, en die mogen nou eenmaal alles.

 

Gelukkig hebben we tegenwoordig Facebook, een prachtig medium.

“Nou de idioten zullen er nu wel van langs krijgen en worden uitgekotst door hun fans”, dacht ik nog. Maar ik werd pas echt misselijk toen ik de reacties las, op de Facebook pagina van het Hoornse tuig!

De fans waren blij dat de verkeersregelaars geslagen was? We houden van jou bekende Nederlander? Las ik ook ergens.

Ik ben nu helemaal in shock, is Nederland een land vol imbecielen geworden? Dat is gelukkig niet waar, maar ik weet nu wel dat er heel wat mensen in Nederland, klem hebben gezeten tijdens hun geboorte!

Er lopen heel wat mensen “weliswaar met hersens, maar gebruiken ho maar” rond.

 

Is het dan toch zo dat als je veel kaas eet, je hersenen afsterven?

Normale mensen nemen afstand van deze familie van leipum, dit rariteiten kabinet! Maar kennelijk zijn er nog velen die geloven in hun freakshows? Geen idee? Maar de gemeente Hoorn zit er maar mee in hun maag. Misschien is er nog een plekkie buiten de stad, in een nog op te richten Aso kamp? Bekende Nederlanders of niet, dit gezwel moet uit de stad Hoorn worden verwijderd!

Er moet iets gebeuren, misschien moet de bevolking het recht in eigen hand nemen. Gevangen nemen en terechtstellen op de Rode Steen?

Ze zullen de eersten niet zijn, leuk tijdens een Oud Hollands festival of zo?

Jan Pieterszoon Coen zal trots zijn op de Horinezen!

 

Als de idioten regeren, moeten de gewone burgers niet dispereren!

 

Eppo

Ps kwam nog wel een leuke foto van het boefje tegen!

6. mei, 2015

Schaarste!

Mannen van Nederland opgelet, vandaag in het nieuws “Chocolade mogelijk veel duurder na mislukte Cacao oogst.”

U weet wat dit betekend? Niet? Oke als dit gebeurt kun je als man maar 1 ding doen. Hamsteren!

Natuurlijk geld dit alleen voor mannen die getrouwd zijn, of samenwonen met een vrouwspersoon.

Begrijpt u waarom u moet gaan hamsteren?

Het zit zo, we gaan een lange periode tegemoet waarin de Chocolade prijzen torenhoog gaan stijgen. En omdat een vrouw Chocolade nodig heeft, als een soor van feelgood middel , loop je als man het risico, dat je straks al je geld naar Verkade kan brengen.

 

Je kunt er eventueel voor kiezen om je vrouw Choco loos door het leven te laten gaan. Maar dan heb je als man echt een probleem! Je leven wordt een hel! Een vrouw heeft Cacao nodig als Afrodisiacum, het is een eerste levensbehoefte. Geen Chocolade en de vrouw begint te rillen als een rietje. Ze krijgt het overal koud, en duikt zo een depressie in.

Helaas maakt een vrouwenlichaam zelf de stofjes uit Chocolade niet aan anders was het niet zo’n ramp.

Chocola bevat een stofje dat ongeveer werkt als de THC in Cannabis.

Echte Choco junkies dus, het is een pure verslaving.

En het valt heus niet mee om in een huis te leven met een Choco prinses!

 

Als een vrouw geen Cacao krijgt, gaat ze op zoek. Berg je portemonnee maar goed op, want als ze je geld in handen krijgt, wordt dit direct omgezet in Chocolade bij de plaatselijke dealer.

Soms breken ze zelfs auto’s open, als er b.v. toevallig een stukje wikkel van een Chocolade reep op de achterbank ligt.

Er zijn er zelfs die geweld niet schuwen, en mensen beroven op klaarlichte dag! Laat het zover niet komen mannen, zorg dat je nu inslaat.

Dan heb je genoeg om de winter door te komen.

De oogst is volgend jaar vast weer beter.

 

Een vooruitziende blik, geeft in de winter meer schik!

 

Eppo

 

5. mei, 2015

Hollands Blok!

Een top idee, en dat is het! Vandaag in het nieuws, het geweldige idee van een hoogleraar van de Radboud Universiteit. Reizigers moeten zich meer gaan bekommeren, om de veiligheid van de conducteurs op de trein.

Als reizigers kun je met zijn allen, een of andere idioot die de conducteur molesteerd best aan. Volgens de hoogleraar is er slechts een half uur training voor nodig. En dan ben je de schrik van iedere mafkees!

Ik vind dit zo’n goed idee, en u weet normaal steek ik vaak de draak met ideeën, maar nu niet! Ik ben bloed serieus. Dit idee is werelds!

Vaak sta je als burger langs de zijlijn, en kijk je toe als er een conducteur in elkaar word geslagen. Logisch hoor, en heel begrijpelijk, want als je de conducteur helpt. En je geeft de imbeciel een paar klappen, dan kun je zelf nog vervolgd worden. De wet helpt niet echt om criminelen te bestrijden. Boefjes mogen alles, en als de burger iets doet? Is het huis te klein.

 

Maar nu komt er verandering in, tenminste op trein, en als het aan de hoogleraar ligt! Ik vind dat iedereen die dagelijks in de trein zit, de cursus “sla de gek op zijn bek” moet gaan doen. Het werkt als volgt.

Je kunt met meerdere reizigers de schavuit isoleren, en in een hoek drijven. Liefst op het treinbalkon, de conducteur loopt dan mee en doet de deur open, waarna de reizigers de rotzak vanuit een rijdende trein, naar buiten duwen. Geniaal en opgeruimd staat netjes!

Dat we hier nog nooit eerder aan hebben gedacht? Soms is het zo simpel!

 

Ik ga al jaren niet meer met de trein, maar als dit wordt ingevoerd? Nou dan stap ik graag nog eens in!

Rotzakken en ellendelingen van Nederland opgepast, we komen eraan! Jullie tijdperk is voorbij. Jullie gaan voortaan maar lopen!

Treinpersoneel is voortaan veilig, en hoeven zich geen zorgen meer te maken. Het is wel flauw om te zeuren over vertragingen en uitvallende treinen, want daar kan de conducteur ook niks aan doen?

Het gaat om een stukje veiligheid, ook voor de reiziger.

Een dwaas met een mes pak je met 10 man gewoon aan, hij kan ze niet allemaal tegelijk steken toch? Het tuig zal geen deel van leven meer hebben! Het is onze burgerplicht, niets meer en niets minder.

Of durft u niet?

 

Conducteur in elkaar geklapt? Onverlaat uit de trein getrapt!

 

Eppo

 

4. mei, 2015

Baardapen!

Getverr ik lees zojuist dat mannen die een baard dragen, het vaak niet zo nauw nemen met hun persoonlijke hygiëne. Hun baarden spreken boekdelen. Tenminste als we de onderzoekers mogen geloven.

Het schijnt dat een harige kin bedekking vol zit met allerlei vuiligheid!

Het gaat zelfs zover dat een baard soms volzit met poepbacteriën, en nee ik wil eigenlijk niet weten hoe die daar komen……..brrr..!

Stront in de baard, een rilling loopt over mijn rug als ik er aan denk, zouden deze mannen hun kont met hun baard afvegen? Of vegen ze alles aan hun handen, en vegen ze die aan hun kinhaar af?

Ik wil het niet weten, baarden ik heb het altijd al een beetje vies gevonden. Let maar eens op, als je een baardmans ziet eten, gegarandeerd dat de baard vol zit met van die witte klontjes!

 

Sliertjes vermicelli als er soep wordt gegeten, of korretjes rijst en restjes saus. Met een beetje baard kun je zo de hongerwinter doorkomen!

Maar het oogt niet zo fris, en dat is het ook zeker niet!

Maar waarom nemen sommige mannen dan een baard?

Het schijnt mannelijk te zijn, ik denk dat deze mannen te lui zijn om te scheren. Maar dit zal wel te kort door de bocht zijn vermoedelijk.

In vroeger tijden gaf zo’n baard bescherming tegen de koude, en had zo’n haardot nog enige functie. Maar tegenwoordig is dit allemaal niet meer nodig! Het is tegenwoordig een eigentijds mode verschijnsel. Hippe barbiers nemen bezit van mooie lokaties in de grote steden.

Het knippen van je haren en baard kost hier een klein fortuin, maar ja dan heb je ook wat. Je haren die door een zwaar getatoeëerde hippe barbier worden geknipt, zitten veel beter op je hoofd!

 

Ach het zal wel weer overwaaien, hip is niet zo lang houdbaar over het algemeen. Dus de baarden zullen ook wel weer van het straatbeeld verdwijnen. Harige Harry gaat dan vanzelf weer weg!

En tot die tijd, goed opletten als je een baardaap spot! Is de baard wel schoon? Zwermen er geen vliegen omheen, hangen er geen klontjes in?

Als alles oke lijkt kun wel wat dichterbij komen, maar raak de baard niet aan. Poepbacterien kun je namelijk niet zien, afblijven dus!

 

Het dragen van een baard, is voor mij de sop van de kool niet waard.

 

Eppo

 

1. mei, 2015

Funny Stuff!

Eindelijk het is gezegd, ik heb er jaren op gewacht, maar het is nu officieel. Als man tel ik nu eindelijk een beetje mee, en dat na al die jaren? Wat er is? Nou het schijnt zo te zijn dat als het gaat om indruk te maken op de vrouwtjes, het niet gaat om het geijkte, zoals een sixpack, spierbundels of andere z.g.n. mannelijke kenmerken.

Nee het gaat bij de vrouwen om iets heel anders, en dat is humor!

Weg met de sportschool en al dat gedoe, gewoon lekker lachen in bed.

Ja macho’s van Nederland? Dat hadden jullie niet gedacht he?

Al jaren doen jullie je vriendin of vrouw gruwelijk tekort! En jij maar denken dat ze dat haantjes gedrag leuk vind? Nee de kaarten liggen nu heel anders. Als je een vrouw echt wil verwennen, heb je humor nodig!

 

Een goede mop tijdens het vrijen en je bent de koning, vrouwen lachen zich naar van het ene orgasme naar het andere. Spieren zijn zilver en lachen is goud. Ik bedoel iedere vrouw wil toch lachen in bed.

Al dat serieuze gedoe, daar wordt je toch niet goed van?

Stel je bent vrouw, en je hebt een behoorlijk afgetrainde vent.

Je ligt te wachten in het bed, en opeens komt hij naakt de badkamer uitgelopen. Je kijkt en ziet zijn Sixpack en daarboven zijn royale bos borsthaar, met harige benen eronder. Als je de ogen sluit en je kijkt door een kiertje, zie je een Gorilla staan? Je schiet in de lach en je man is razend, een Adonis lacht niet. Slecht voor zijn Libido!

 

Nee dan die ietwat dikkige niet afgetrainde man, die je nog voordat je de lakens over je heen getrokken hebt, al de eerste mop verteld. Dat is veel leuker, lekker lachen. Lachen is fijner, en fijner is betere sex.

En bij betere sex heb je geen oog meer voor het uiterlijk van iemand!

Het gaat uiteindelijk om het innerlijk, en dat is waar het leven om draait.

Uiterlijk vertoon is een schijnwereld, het gaat nergens over!

Maar het innerlijk van een mens, dat is waar je verliefd op wordt.

Dat is wat er echt toe doet, ik heb van uiterlijk vertoon nog nooit iemand gelukkig zien worden.

 

Lekker lachen in bed, dat is pas echte pret!

 

Eppo