1. apr, 2015

The end (2)!

Tja ik en stoppen met mijn blog? Nee dat kan natuurlijk niet.

U heeft natuurlijk ook gezien wat voor een dag het is vandaag!

 

Ik en mezelf, we gaan gewoon door jammer kritikasters

het stopt niet!

 

Eppo

 

1. apr, 2015

The end!

Het valt mij heel zwaar om dit te schrijven, maar eens is het zover.

Ik heb besloten om in goed overleg te gaan stoppen, met het schrijven van mijn blogs.

Na een aantal jaren vele lezers te hebben geplezierd, komt er nu toch een einde aan.

Waarom? Ik kreeg de keus van mijn vrouw, “of je stopt of ik stop”!

Omdat ik niet direct doorhad wat ze precies bedoelde, en ik dit ook niet wilde afwachten, heb ik besloten om de knoop door te hakken!

Is dit een dramatisch einde of niet?

Natuurlijk is dit zoals veel van mijn schrijfsels niet echt, maar het leest wel lekker weg!

De echte reden is dat mijn accu na al die jaren leeg is, het kost mij steeds meer moeite om nog iets te schrijven.

 

En dan wordt het tijd om te stoppen, je weet… eens gebeurt dit.

Maar als het dan gebeurt dan komt het toch hard aan.

Er zullen ongetwijfeld heel wat mensen zeggen, was maar 2 jaar eerder gestopt, maar ook die krijgen nu pas hun zin!

Ik heb successen gehad en diepte punten wat het aantal bezoekers betreft, maar toch ben ik heel tevreden.

 

Schrijven deed ik voor mijn lezers, en ik genoot van iedere reactie.

Het was voor mij een uitlaatklep, waarmee ik de waan van alle dag achter mij kon laten, hoe ik dat gat moet gaan vullen?

Geen idee, ga waarschijnlijk mensen in mijn directe omgeving lastig vallen.

Ik hoop een ieder begrip heeft voor mijn besluit, en zo niet dan niet!

Ik weet nog niet wat ik ga doen, met die zee van vrije tijd die ik ga krijgen, maar misschien wordt het een volkstuintje of ik ga wat vaker vissen.

 

Ik dank een ieder voor het lezen van mijn blogs, en wie weet keer ooit nog terug aan het schrijversfront!

 

Eppo

 

31. mrt, 2015

Semen!

Wereld nieuws vandaag op het AT 5 nieuws, dhr. Slettenhaar is sperma meer als zat! Nu bent u even stil vermoedelijk, want als je Slettenhaar heet dan is het logisch dat je onder de klodders zit?

Maar nee het gaat om Paul Slettenhaar van de stadsdeelraad Amsterdam Zuid, en hij is het zat dat de in de stad, als paddestoelen opkomende massage salons, steeds vaker massage geven met een z.g.n. happy end.

Tja op zich denk je nog “en wat dan nog?” Maar nee dit mag niet.

Je mag je als man niet zomaar aan je ding laten zitten door een vrouw, die als masseuse in de boeken staat. Dit is ten strengste verboden!

Bij inspecties is gebleken dat er in een massage salon sperma te vinden was. Oh oh… dat mag niet van de gemeente Amsterdam, aldus dhr Slettenhaar.

 

Hij is het helemaal zat. Hij heeft al een salon laten sluiten omdat er z.g.n. sexuele handelingen werden verricht. Tenminste dat vind de gemeente.

Andere salons zijn gewaarschuwd op straffe van een boete die niet aftrekbaar is, zo staat het in het nieuws. Dus de klant wel aftrekbaar?

En de boete niet? Verwarrend hoor!

Weet dhr. Slettenhaar wel wat een Full Body Massage inhoud? De naam zegt het Full Body, dus alle lichaamsdelen komen aan bod, en daar hoort de jonge heer ook bij. Tja en kom bij een vent aan zijn jonge heer, en dan kan het wel eens misgaan. Dit hoort er gewoon bij, je wilt toch niet dat een klant ontspannen op een klein detail na, de deur uitgaat?

Dat is anti reclame voor je zaak! Dat wil je als massage salon niet!

 

En hoe erg is het nou helemaal? Effe strijken en je hebt een vingerhoedje stijfsel? Als je zweet tijdens de behandeling verlies je al meer vocht.

Maar dhr. Slettenhaar is onverbiddelijk. Massage mag, maar niet onder de gordel. Het lijkt werkelijk wel of de overheid alle leuke dingen wil verbieden? Slettenhaar vind het betaalde liefde, maar hoe erg is dit nou eigenlijk? Liefde ook betaalde, is toch beter als haat? Maar daar gaat het natuurlijk niet om, het gaat gewoon ordinair om geld. Bordelen zijn moeilijk te belasten en daar wringt de schoen.

De overheid vind het allemaal illegaal, maar wil er toch een graantje van meepikken. Over raar gesproken, wie is hier nou eigenlijk de pooier?

Ik zeg als een masseuse aan iemands ding wil zitten? Overheid waar bemoei je je mee!

 

Ben je op de massagetafel aftrekbaar? Dan ben je toch voor niemand een gevaar?

 

Eppo

 

30. mrt, 2015

Matiging?

Gelukkig op het allerlaatste moment, heeft de top van de ABN AMRO bank haar verstand terug gekregen! Natuurlijk niet zomaar spontaan, maar met wat druk uit de zakelijke hoek is het gelukt. De ABN top krijgt er niks bij! Ze wilden een ton per jaar meer, maar dat gaat effe niet door! Waar de gewone medewerkers al jaren aan gewend zijn, is het eindelijk voor de directie ook zover, ook zij krijgen voorlopig geen loonsverhoging. En wiens naam duikt er opeens weer op in verband met de verhoging? Ja hoor…… daar is tie weer….. Jeroen Dijsselbloem. Ons Dijsselbloempje had het nog zo gezegd tegen de ABN top, doe het nou niet! Maar ze wilden niet luisteren en wilden het toch doen! Mijn mond viel open toen ik dat las? Dijsselbloem had helemaal niks gezegd als er niet zo’n ophef over was ontstaan! En op voorhand hulde hij zich dan ook in stilzwijgen, in de hoop dat Jan sukkel de gewone man het niet door zou hebben.

En nu een beetje doen alsof hij de Moraalridder is? Wat een onzin, wat een leugen…….mag je wel jokken van de juf Jeroentje? Ik denk dat het als volgt is gegaan. Zalm zegt tegen Dijsselbloem, ik geef mezelf er een tonnetje bij. Natuurlijk zegt Jeroentje “gelijk heb je, maar ik heb dit niet gehoord, dat begrijp je toch zeker wel?” “Nee tuurlijk niet confrére” zegt Zalm! Maar nu iedereen over de ABN top heen duikelt, doet Dijsselbloempje alsof zijn neus bloed. Hij had ze allang gewaarschuwd oh oh oh wat een leugenaar die man! Ik zal het woord vuile niet in dit zinsverband gebruiken, al zou het wel op zijn plaats zijn.

Hoge heren dekken elkaar als het nodig is, en een politicus weet dat het mooie baantje aan het eind van de politieke carriére alleen wacht, als je  niet al teveel voor stoorzender speelt!Het weer het aloude spelletje van graaien maar, door de banktop mannen. En denk nou niet, nu doen ze het echt niet meer, als de storm straks is geluwd, begint het graaien gewoon weer opnieuw! Ze leren het nooit af ben ik bang, dan zal er een wonder moeten gebeuren! Een bankdirecteur neemt en geeft nooit!

Graaien, graaien zolang het kon, een bank is soms net een grabbelton.

Eppo

 

27. mrt, 2015

Without Electric!

Heeft u er ook zo’n last van gehad vandaag? Daarmee bedoel ik niet uw buurman, maar de grote stroom storing die grote delen van Noordholland en Flevoland lam legde? Het was weer even afzien helemaal zonder stroom, en we kwamen er  weer eens achter, dat we zonder elektriciteit helemaal niets meer voor stellen. We hebben de onzichtbare kracht uit de draad gewoon nodig! Ons leven stelt niets meer voor, als we geen prik op ons stopcontact hebben! Ik had vooral één grote bezorgdheid! Ik hoop dat mijn vrouw de koelkast een beetje dicht houdt, anders heb ik vanavond lauw bier! Op ons werk konden we helemaal niets doen, de supermarkten konden niet afrekenen. Als u moest tanken lukte dat ook al niet, en zo ging het maar door. We waren helemaal nergens meer.

En dat baart mij zorgen, de eerste beste terrorist kan met een beetje Semtex een electriciteits centrale lam leggen. En daarmee ons hele sociale leven! Dit is zeer verontrustend, stelt u zich eens voor, geen bom in een overvolle metro maar gewoon in een transformator huis! Het effect is vreselijk, en laten we hopen dat het nooit op woensdag gebeurt. Woensdag is van oudsher de dag dat we het doen in Nederland. U weet vast wel wat ik bedoel, laat ik het maar netjes houden. De hulpstukken die wij Nederlanders tegenwoordig nodig hebben, kunnen niet worden opgeladen? Dit heeft een hoop chagrijnige huisvrouwen tot gevolg! Arme mannen die dan zelf vol aan de bak moeten. Jezelf verstoppen achter het apparaat is niet meer mogelijk! Laten maar hopen dat dit nooit meer gebeurt. Ik keek tijdens de storing uit het raam, en zag mensen verdwaasd op straat lopen. Hun mobieltjes omhoog houdend, alsof ze onze Lieve Heer wilden vragen om een beetje bereik? Stel je voor dat je onbereikbaar bent? Je zal maar wat missen. Wat een gedoe zo’n stroomstoring. Nu was het maar een paar uurtjes, maar stelt u zich eens voor als dit de hele dag gaat duren? Je moet er toch niet aan denken? Geen piepende mobieltjes, geen schetterende radio’s alleen het gezang van vogeltjes en het ruisen van de wind? Daar moet je toch niet aan denken?

Stroom, electra het is om het even, maar zonder jou kunnen wij niet meer leven!

Eppo