23. jan, 2015

Sitzpinkler!

Onze Oosterburen hebben ook weer eens wat, er schijnt al een tijd een discussie te woeden over het feit, dat mannen beter zittend kunnen plassen. Waar mensen zich al niet druk over kunnen maken?

Maar goed in Duitsland was dit een serieuze zaak, een huisbaas had een zaak tegen zijn huurder aangespannen, over de beschadiging van een marmeren vloer, door gelekte urine!

Dit bedenk je toch niet, kennelijk vond de huisbaas zijn huurder nogal een zeikerd en zocht hij een stok om mee te slaan.

Persoonlijk vind ik het wat ver gaan als een huisbaas, zich met mijn plasgedrag gaat bemoeien, maar in Duitsland is dit echt gebeurt!

 

Er schijnen zelfs toiletten te zijn waar met rood gerande “ verkeersbordjes” de mannen worden verplicht, om te gaan zitten tijdens het plassen. Duitsers noemen een man die zittend plast een Sitzpinkler!

Het is natuurlijk zo dat zittend plassen zo zijn voordelen heeft, je spettert minder en je blaas wordt beter geleegd als je zittend plast. Dit heeft te maken met het meer ontspannen van de bekkenbodemspier.

Ikzelf ben al jaren zittend aan het plassen. Dit heeft deels te maken met het feit, dat ik door mijn Airbag aan de voorkant, geen goed zicht heb op mijn gereedschap. Hierdoor is mikken niet mijn sterkste kant!

Maar ach als je een atletisch lijf hebt, en je kan sterk achteroverleunend nog steeds je eigen jonge heer zien? Dan staat niets een staande plascarriere meer in de weg!

 

Gezeik zou ik zeggen, maar in Duitsland was dit toch een echte rechtzaak geworden, gelukkig was de rechter een wijs man, die vertelde dat staand plassen gewoon mag!

Stel je voor dat hij anders had geoordeeld, dat en iedere man in Duitsland de verplichting had gekregen om zittend te plassen?

Je moet er toch niet aan denken? Het laatste stukje vrijheid, n.l. de plasvrijheid die zomaar verdwijnt?

Nee dat is niet gebeurt, het mag ook gewoon staand!

Laat iedereen dit zelf weten? Mijn advies is, als je je partner lief hebt, en je wil niet steeds met je sokken in je eigen zeik dansen, ga dan gewoon zitten!

 

Zittend plassen alleen in je dromen? Doe het nou… om thuis ruzie te voorkomen!

 

Eppo

 

22. jan, 2015

Bij de Konijnen..........!

Gelukkig…. de Katholieke Kerk heeft weer eens van zich doen spreken.

Dit keer was het de Paus zelf, die zich uitsprak over hoe een goed Katholiek met anti conceptie moet omgaan. Nou ja…. niet dus, een goed Katholiek mag nog steeds niet zijn jongeheer afschermen met een regenjas. Liever een ongewenst kind of een SOA of erger, dat is wat de Katholieke Kerktop al jaren predikt.

De Paus zei dit keer letterlijk, Katholieken hoeven het niet meer als een Konijn te doen, maar gewoon wat minder!

Ik wist niet dat Katholieken het als Konijnen deden? Heeft u wel eens een Konijn zien paren? Hij springt erop, en doet een opgevoerde vibrator na, en hopla klaar is Bobo!

 

Letterlijk bij de Konijnen af! Met alle respect, maar dat zie ik een Katholiek toch niet doen? Voortplanting als een Konijn?

Maar van heel andere orde is de woede, die de Paus op zijn hals heeft gehaald. Namelijk de woede van de Duitse Konijnenfokkersbond.

Een zekere heer Leowsky zegt zich diep gekwetst te voelen, als het gaat om zijn lievelingsdier. Tja…. en als je iets niet wilt, is de woede van de Duitse Konijnenbond op je hals halen.

De Nederlandse Konijnenfokkersbond, is gematigd, en horen het verhaal van de Paus aan en laten het voor wat het is.

Maar de Duitse Bond? Nou nou, ik zou niet graag in de schoenen staan van de Paus. Als je de Duitse Konijnenfokkersbond tegen je krijgt?

Bied dan maar snel je excuses aan, want je loopt gevaar, groot gevaar!

 

De Duitse Konijnenfokkersbond is behoorlijk militant, als het gaat om beledigingen aan het adres van het Konijn.

Konijnen schijnen helemaal niet zo vaak sex te hebben als wordt gedacht?

Het schijnt dat ze best wel preuts zijn, en dat ze goed nadenken over het verwekken van nageslacht.

Al is de paring wel snel, het schijnt toch met respect voor elkaar te gebeuren. Iets wat ik zelf nooit zou hebben gedacht.

Dacht altijd, konijnen? Die doen maar wat, maar nee dat is niet waar!

En de Duitse Konijnenfokkersbond is gevaarlijk, waarom?

 

Ze hebben directe banden met de Bond van Fokkers van de Duitse Herdershond!

 

Eppo

 

20. jan, 2015

Size Matters!

In Brisbaine Engeland, is een club geopend waar je als man, alleen naar binnen mag als je geslachtsdeel minimaal 17 centimeter lang is.

Ik zeg briljant…. het werd eens tijd dat er een dergelijke club kwam.

Nu kunnen de kleine pikkies zich gewoon tussen de grote jongens mengen, en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn!

Ik bedoel stel je voor een vrouw denkt wat een leuke gast, en besluit “die gaat mee naar huis!” En dan wordt ze afgescheept met een schamele

5 cm? Nee dat kan natuurlijk niet! Hier moest vroeg of laat iets aan worden gedaan. Mannen met grote Jannen in Brisbaine, hebben nu hun eigen home. Vrouwen die de club bezoeken kunnen blij zijn, want een teleurstelling wordt hun bespaard!

En zo hoort het ook, “size matters” dat is nou eenmaal zo!

 

In de natuur is het zo dat het grootste mannetje de vrouwtjes krijgt, heel normaal eigenlijk. Tenslotte moet het aankomende nageslacht, wel voor de deur worden afgezet!

Vroeger moesten buiten de deur gezette spermazaadjes, eerst een complete marathon zwemmen om hun doel te bereiken, met alle gevolgen van dien! Zaadjes die, nadat ze aan de rand van het zwembad waren losgelaten, waren vaak zo moe dat ze onmogelijk nog de eierstokken in konden klimmen, vreselijk is dat!

Maar nu met deze selectie, kan dit voorkomen worden, en ik ga er dan ook vanuit dat dit mooie inniatief navolging gaat in vinden in heel Europa, wat zeg ik…….. de hele wereld!

 

Gewoon een club vol met grote lullen, dat is het beste, dan weet je als vrouw in ieder geval. Als je het groot wilt, kun je het groot krijgen!

Er zit wel een kanttekening aan deze kwestie, mannen met grote uitsteeksels zijn niet zo heel erg slim. Dat komt doordat het bloed wat nodig is om het lid omhoog te houden, aan de hersens wordt onttrokken.

Tja, en als je hersens te weinig bloed krijgen, krijgen ze te weinig zuurstof. Dus dames als je voor groot gaat, ga je niet voor diepgang. Dat is helaas niet anders. Jammer dat Brisbaine zo ver weg is, anders ging ik er toch eens kijken. Niet dat ik er naar binnen zou mogen, maar toch!

 

Size belangrijk? Of toch niet? Bij echte liefde scheelt het geen ene biet!

 

Eppo

19. jan, 2015

Grote Stap?

Het is zover eindelijk, hier word ik heel blij van!

Je denkt zou het ooit gaan gebeuren, we hebben er jaren op moeten wachten en nu? Het is eindelijk zover!

Staatssecretaris Jette Klijnsma snapt, dat er een knauw is gekomen, in het pensioenvertrouwen! Halleluja het zover, u zij de glorie wat een euforie. Ze snapt het! Is het echt waar? Ja hoor het is echt waar!

Een politicus die het snapt, die snapt dat er inmiddels al zoveel is kapot gegaan in ons pensioen, en dat gepensioneerden al heel veel hebben moeten inleveren. Ik zeg om met een bekende ruimtevaarder te spreken,

“small step for man giant leap for mankind” geweldig!

Misschien moeten we het vieren, deze historische dag?

 

Ik zeg als er een schaap over de dam is, volgen er meer.

Het kan nu niet lang meer duren, of de overheid krijgt door, dat ze helemaal op het verkeerde pad zitten.

Jetteketet gaat hier voor zorgen, zij gaat aan de kamer uitleggen hoe het zit. Ze moet ook wel, want voorlopig is zij de enigste die het snapt!

Maar dat geeft niet, alle begin is moeilijk, ik blijf positief gestemd.

Als Jetje Kadetje een goed verhaal heeft, kunnen de anderen in de regering niet anders als volgen.

Jette Klijnsma spreekt immers dezelfde taal, als de andere ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders!

 

Een minpuntje is wel dat ze nog steeds denkt, dat het kabinet al veel maatregelen heeft genomen om het vertrouwen te herstellen.

Beetje jammer Jette, want dat klopt niet helemaal.

Mensen die van een AOW met een aanvullend pensioentje leven zijn geen grootverdieners. Het zijn hardwerkende mensen geweest, die nu als beloning mogen genieten van een hongerloontje. Dat is de realiteit voor heel veel mensen. Als je ziet wat deze groep afgelopen jaren heeft ingeleverd? Nou probeer het vertrouwen dan maar eens terug te winnen?

Dan moet je met harde valuta komen, en niet met vage beloften.

Maar het begin is er, ze snapt het, en dat is al heel wat!

 

Afpakken is het devies van dit kabinet, maar misschien komt er verandering door onze Jet!

 

Eppo

 

16. jan, 2015

Laagjes!

Eindelijk zijn ze er achter, het is helemaal niet goed voor je.

Wat is niet goed? Nou dagelijks onder de douche gaan.

Volgens een Dermatoloog, vandaag in het nieuws, is dagelijks douchen het slechtste, wat je het lichaam kunt aandoen.

Je wast namelijk allemaal goede bacteriën van je huid af, die zich daar in de loop van de dag hebben verzameld.

Het is dus geen vuil wat je ziet en wat je ruikt, maar het zijn goede bacteriën. Dus geen probleem als je na een lange warme dag geen zin hebt om te douchen, het is juist goed!

Hooguit een beetje poedelen bij de kraan, maar dat is meer dan genoeg.

Oke je ruikt een beetje, maar bedenk dat dit goed is, het is de oeroude lucht van een blakende gezondheid. Puur natuur!

 

Als je te vaak doucht, dan word je vatbaar voor Exceem en andere huidkwalen, Allergiën en meer van dit soort irritatie.

Dan zit voor je het weet onder de uitslag, en heb je weken lang last van een vreselijke jeuk.

En dat allemaal omdat je denkt dat je iedere dag moet worden schoongemaakt? Niet doen dus!

En als iemand er iets over zegt, wacht rustig af totdat hij/zij op een dag weer eens onder de uitslag zit.

Ik heb zelf ook altijd gedacht dat iedere dag douchen een must is, trouw stapte ik iedere dag weer onder het gemalen water, en spoelde mijn net opgebouwde laag met goede bacteriën weg.

Kunt u nagaan wat er daarna met mij gebeurde?

 

Ik kreeg overal jeuk, met name op de intieme delen, hetgeen mij steevast de opmerking, heb je je niet gewassen opleverde?

En als ik jeuk heb dan moet ik krabben, ik kan daar niets aan doen.

Al is het in een volle bioscoopzaal, het liefst laat ik mijn broek zakken, om eens lekker ongegeneerd met mijn nagels langs mijn scrotum te schurken.

Natuurlijk kan dit niet echt, ze zouden mij oppakken wegens onzedelijk gedrag. Maar als ik mijn natuur zou volgen? Nou dan was het niet best!

Sinds ik ben gestopt met douchen, gaat het al veel beter.

In het begin had ik nog wat last van muggen, maar op een gegeven moment ruik je zo sterk, dat zelfs de vliegen met een grote boog om je heen gaan. Wassen doe ik nog wel, ongeveer 1x per jaar! Voor de rest behoud ik mijn natuurlijke PH waarde!

 

Schrobben nee niet leuk, krijg je hele erge jeuk!

 

Eppo